Historien

marionRdesign, som eies og drives av meg, Marion Louise Rindsem, er en bedrift som har blitt utviklet på og i sosiale medier. Jeg jobber direkte med kundene. Som gründer har deltatt på flere kurs i forbindelse med oppstarten av marionRdesign, bl. hos Proneo og høsten 2013 deltok jeg på Alkymisten igjennom Innovasjon Norge der jeg har utviklet meg veldig. (Les mer om kursene i infoboksen til høyre)

Det hele startet opp med SoMelue, som er luer med twitter/instagram nick eller hastag. I dag er det også mulig å få kjøpe oppskrifter og garnpakker.

#Luetreff

Ettersom at jeg jobber med salg over nett fant jeg ut at #Luetreff kunne være en fin ting å ha for å få møte kunden. Har hatt 2 #luetreff i Oslo til nå med stor suksess. Der det blir tatt portrettbilde av hver enkelt pluss gruppebildet. Veldig sosialt og hyggelig. Så er det en veldig fin måte å få god kontakt med luekundene på.

Marius strikkebok

Jeg var så heldig å få bidra med hele 3 bilder i mariusboka som kom ut i 2012.
Mariusmønsteret har vært en klar favoritt på mine strikkepinner opp igjennom årene, så det var en stor ære å få bidra.

Strikketreff

Til høyre ser dere et bilde fra Ljosheim Hegra i Oktober 2014, hvor jeg holdt foredrag på samme strikketreff som Ingvill Freland.

Jeg var så heldig å få holde foredrag å fortelle min historie på samme strikketreff som designer Ingvill Freland (strikkekista) som har gitt ut boka Eventyrstrikk. Pluss Arne & Carlos som jeg er sikker på at alle vet hvem er.

Hva er Alkymisten?

Gründerkurs for unge etablerere

Kurstilbudet utgjør tre samlinger og oppfølging mellom samlingene fra dyktige mentorer. Deltakarene lærer å bruke metoder og teknikker for å utvikle egen forretningside.

Alkymisten har vært arrangert av Innovasjon Norge siden 1999.

Proneo

Da jeg registrerte marionRdesign som enkelpersonforetak kontaktet jeg Proneo for veiledning. Kom da inn under etablererverksted i 3 mnd der jeg fikk veileder som ga meg gode tips og veiledning om hvordan komme videre. Deltok også på kurs som er veldig bra å ha med seg i etableringsfasen.

Bor du i strekning Steinkjer – Stjørdal å har en ide anbefaler jeg deg virkelig til å kontakte Proneo!

Garn
Jeg er opptatt av god kvalitet. Tar inn mesteparten av garnet fra Danmark (Filcolana.dk). Noen oppskrifter har også Sandnesgarn.

Bruker også håndfarget garn fra Ninapetrina i enkelte luer/garnpakker.

Og her er alle de fantastiske strikkehjelperne mine